Ce spune renumitul chirurg Alexandru Georgescu despre operaţia greşită pe care a făcut-o unui pacient: „E o chestie transformată într-un mod total aiurea“

Ce spune renumitul chirurg Alexandru Georgescu despre operaţia greşită pe care a făcut-o unui pacient: „E o chestie transformată într-un mod total aiurea“

Chirurgul Alexandru Georgescu este o somitate în chirurgia mâinii. FOTO: medicaacademica.ro

Renumitul chirurg Alexandru Georgescu, acuzat de un tânăr clujean că i-a operat degetul greşit, s-a ferit să facă multe comentarii vizavi de incident. În opinia sa, situaţia „a fost preluată de presă şi transformată într-un mod total aiurea”. Spitalul de Recuperare din Cluj a demarat o anchetă internă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vlad Manases, clujeanul care-l acuză pe renumitul chirurg Alexandru Georgescu, de la Spitalul de Recuperare, că i-a operat degetul greşit s-a prezentat astăzi la control. 
Medicul Alexandru Georgescu a fost sgârcit cu declaraţiile. „La ora actuală se discută la nivel de spital. Eu nu pot să fac nicio declaraţie acum. Nu sunt abilitat să facă asta. O să am ceva de spus, dar nu cred că este momentul oportun. Este ceva bazat pe o chestie care a apărut pe reţeaua de socializare, de acolo a fost preluată de presă şi transformată într-un mod total aiurea, chiar nu pot să dau niciun fel de declaraţie”, a spus el pentru Mediafax.
 

„Dar nu la degetul mijlociu ai probleme?”

 
După ce a fost anesteziat şi pregătit, în sala de operaţii a ajuns şi medicul. „Vine profesorul şi începe să taie. După o jumatate de oră încep să-mi pun întrebări. Braţul începe să mă doară groaznic şi mă gândesc în momentul acela că degetul meu mic e cam ferit de băieţii aceştia care se distrează de minune. Îi spun doctorului că anestezia şi-a făcut bine efectul în sensul în care nu simt că lucrează la degetul mic. Profesorul se opreşte, beleşte ochii şi-i face mari, şi mă întreabă: <<Dar nu la degetul mijlociu ai probleme? >> <<Nu, domnule doctor, degetul mic este cel afectat >>, a povestit tânărul pe Facebook.
 
Vlad a relatat pentru „Adevărul” că, pe când şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, deja degetul mijlociu fusese operat aproape în întregime. „Dacă nu eram eu pe fază să îi spun doctorului, mai mult ca sigur rămâneam operat doar la degetul greşit, nu şi la cel rupt”, povesteşte tânărul. El a ajuns acasă cu două degete operate şi va avea nevoie de 2 luni până să-şi recapete funcţionalitatea totală a mâinii. 
 
Citeşte şi
 
 
citeste totul despre: