Ce spune DJ-ul care a pus manele la Electric Castle: „Înjositor, oribil şi şocant“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tommy Cash ironizează în piesele sale elemente de prost gust din ţările post-sovietice. FOTO: Arhiva artist/Facebook
Tommy Cash ironizează în piesele sale elemente de prost gust din ţările post-sovietice. FOTO: Arhiva artist/Facebook

Organizatorii Electric Castle au anunţat că nu doresc să-l mai invite pe DJ-ul estonian Tommy Cash la festival, după ce acesta a pus maneaua lui Adi Minune în cadrul show-ului său. Artistul este de acord cu această decizie, dar îi critică dur pe organizatori.

„Nu voi mai cânta niciodată la Electric Castle, până când promoterii nu se vor autoeduca să fie buni cu persoanele mai puţin norocoase şi nu se vor opri din a înjosi oamenii pentru gustul lor muzical sau backgroundul cultural”, a spus DJ-ul Tommy Cash pentru Vice.

Artistul Apoi explică cum i se pare „înjositor, oribil şi şocant” că „există oameni care consideră că un stil de muzică e destinat săracilor şi needucaţilor” şi hilar că organizatorii EC „se consideră prea elitişiti” ca să-l lase să incorporeze în setul său o piesă care a fost cântată în trecut în România.

Tommy Cash este un DJ din Estonia în ale cărui show-uri face un colaj de diferite piese, de multe ori, cunoscute în ţările în care cântă, pe care le mixează mai mult sau mai puţin ironic. „Am primit acestă piesă de la un prieten. Mi s-a părut ca orice altă «melodie amuzantă din trecut». Toate ţările, mai ales din Europa de Est, au muzica lor pop proastă din anii '90. Eu vin dintr-o astfel de ţară şi asta chiar înseamnă ceva pentru mine”, a spus el pentru VICE.

Citeşte şi

VIDEO Manele şi la Electric Castle. Piesa lui Adi Minune s-a auzit şi în curtea castelului Banffy din Boţida

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite