Ce spun studenţii primarului Sorin Apostu

Ce spun studenţii primarului Sorin Apostu

Studenţii primarului Sorin Apostu spune că acesta e un profesor corect

Studenţii primarului Clujului spun că acesta e un profesor exigent, corect, are mulţi restanţieri şi predă discipline destul de grele. Majoritatea afirmă că Sorin Apostu nu lipseşte de la ore şi că încearcă să ţină cursuri interactive.

Studenţi din anul IV la Facultatea de Agricultură din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, care aşteaptau azi să intre la un laborator şi care au ţinut să-şi păstreze anonimatul, afirmă că profesorul Sorin Apostu e unul exigent, îşi face orele şi încearcă să aibă cursuri interactive, dar că nu are cu cine.

„Dă exemple destul de inteligibile. E un profesor corect. Dacă ştii materia, îţi dă notă după cât ştii. Dacă nu, te pică. E corect", spune o studentă. „Pe mine m-a picat în anul II. Am scris la examen o grămadă de foi, dar informaţiile au fost pe lângă subiect şi m-a căzut la examene. Am învăţat şi am dat încă o dată examen şi am trecut", afirmă o altă studentă din anul IV.

Citeşte şi

SABIN ORCAN: Edilii pedelişti, în topul DNA. Sunt ei mai corupţi decât alţii?!

Primarul Clujului, reţinut pentru mită în formă continuată. Vezi aici comunicatul DNA

UPDATE: Primarul Sorin Apostu a ajuns în faţa magistraţilor la ora 18.30

Avocatul Iordăchescu: „Aspazia Droniuc este posibilul denunţător în cazul reţinerii primarului de Cluj“

Primarul Sorin Apostu ar fi primit drept mită excursii şi haine pentru soţie

Vezi care sunt contractele pentru care a fost reţinut de DNA primarul Clujului

UPDATE Primarul din Cluj, Sorin Apostu, a fost reţinut pentru 24 de ore fiind acuzat de luare de mită

Decanul Facultăţii de Agricultură, unde predă Sorin Apostu: Primarul Clujului e unul dintre cei mai exigenţi profesori de la USAMV

Gheorghe Funar: „Primarul să se pună în fruntea hoţilor? I-a făcut de ruşine pe clujeni în toată ţara“

Ei au săptămânal, în fiecare luni, curs de Sisteme de Management a Calităţii cu Sorin Apostu şi nu cred că vreun coleg de an de-al lor îşi va lua lucrare de licenţă la el întrucât e foarte exigent.

O altă studentă afirmă că la un curs a dat un exemplu legat de standardele de calitate privind stadionul Cluj Arena. „Zicea că oricât ai încerca să faci cum trebuie lucrurile mereu va fi cineva care va avea ceva de comentat".

Studenţii zic că nu s-ar bucura dacă profesorul Sorin Apostu ar fi arestat. Acesta predă cursuri de Microbiologie la anul II, de Analiză Senzorială la anul III şi Sisteme de Management a Calităţii la anul IV.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: