Ce face Emil Boc pentru un bilet de tramvai. Imaginile care au devenit virale VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
boc

Primăria Cluj-Napoca a investit masiv în mijloacele de transport public şi a achiziţionat, inclusiv din fonduri europene, tramvaie, troleibuze şi autobuze electrice. Acum, municipalitatea încearcă să-i convingă pe clujeni să renunţe la maşinile personale şi să aleaga transportul public.

Primarul Clujului, Emil Boc, a făcut genuflexiuni la „staţia sportivă smart” de pe strada Memorandumului din centrul municipiului, pentru un bilet gratuit pentru transportul public.  Nu este prima dată când Boc face genoflexiuni pentru un bilet, Anul trecut, el a făcut un gest similar anul trecut, pentru a încuraja oamenii să facă mişcare.

„După succesul înregistrat anul trecut, «Biletul de sănătate» a revenit la Cluj-Napoca în staţia Memorandumului Sud. În fiecare zi, în intervalul orar 08:00-20:00, în schimbul a 20 genuflexiuni la staţia sportivă smart, primeşti un bilet gratuit pentru transportul public, valabil pe toate liniile urbane, timp de 7 zile", a scris Emil Boc, joi, pe Facebook.

El a adăugat că „Staţia de sănătate" are ca obiectiv încurajarea tuturor la mişcare pentru a găsi împreună modalităţi de introducere a sportului în rutina zilnică, într-un mod simplu şi plăcut.

„După cele peste 1 milion de genuflexiuni şi peste 55.000 bilete emise gratuit pentru clujeni, ne dorim ca în acest an să depăşim această performanţă care promovează atât sportul, cât şi mobilitatea sustenabilă", a arătat primarul din Cluj-Napoca.

În septembrie anul trecut, Emil Boc a făcut un gest similar, când staţia similară a fost montată în acelaşi loc, tot în cadrul SportsFestival.

Vă mai recomandăm şi:

Moarte suspectă la Cluj. Cadavrul unui bărbat, găsit de pompieri într-o casă

Vicleşugul la care au recurs cinci spanioli ca să nu achite nota într-un bar din centrul Clujului. „Îi căutăm nu atât pentru bani, cât pentru a le da o lecţie”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite