Caz revoltător într-o comună de lângă Cluj. Un bărbat a răpit un căţeluş, iar apoi l-a omorât, nu înainte de a-l tortura

Caz revoltător într-o comună de lângă Cluj. Un bărbat a răpit un căţeluş, iar apoi l-a omorât, nu înainte de a-l tortura

O persoană care l-a surprins în acţiune pe bărbat a reuşit să-l şi fotografieze, iar apoi a sesizat Poliţia Locala Floreşti şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Incidentul a avut loc luni, 8 octombrie, când mai mulţi locuitori din comuna Floreşti au fost martorii unei scene oribile, scrie monitorulcj.ro. Un bărbat a furat un căţel, iar apoi l-a ucis în chinuri cumplite, înainte ca oamenii să poată interveni. Totul a fost filmat de o persoană care a făcut o sesizare la Politia Locala Floreşti şi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj (IPJ), precum şi la Direcţia Sanitar Veterinară Cluj.
 
Reprezentanţii Poliţiei Cluj au anunţat că a fost demarată o anchetă în acest caz.
 
„Colegii s-au autosesizat pe baza imaginilor apărute în mass-media, au făcut cercetarea locului faptei şi acum încearcă să identifice autorul pe baza imaginilor, dar ţin cont şi de alte proble, cum ar fi declaraţiile martorilor. Sunt atenţi la orice ar putea să scoată în evidenţă persoana în cauză şi maşina pe care o conducea”, a declarat pentru monitorulcj.ro Traian Morar, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Cluj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: