Casă fără canalizare, la 50 de kilometri de Cluj, la preţ dublu faţă de o locuinţă în Liverpool. Suma solicitată de proprietar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
casa huedin

O casă ridicată lângă Huedin, oraş aflat la 50 de kilometri de Cluj, a fost scoasă la vânzare cu un preţ dublu faţă de cât costă un apartament la Liverpool, în Marea Britanie.

Casa nu are canalizare şi este conectată la o fosă septică, însă are avantajul că se vinde mobilată, are trei dormitoare, două băi, living şi bucătărie. Imobilul are 120 de metri pătraţi şi se vinde cu 135.000 de euro. Imobilul este într-o zonă aproape pustie şi se află la cinci minute de Huedin, orăşel situat la 50 de kilometri de Cluj, notează Ştiri de Cluj. Inclus în preţ este pe lângă casa, aflată în Fildu de Jos, judeţul Sălaj, un hectar de teren cu front la Drumul Naţional 1 C. Astfel, dacă luăm în considerare doar terenul, preţul ar fi 13,5 euro pe metru pătrat.

În acelaşi timp, potrivit sursei citate, un apartament în Liverpool, Anglia, în suburbie, costă 60.000 de lire sterline, adică 73.410 euro. Locuinţa are trei camere şi ar putea genera o chirie lunară de 600 de lire, adică 730 de euro. 

casa liverpool

Acesta este imobilul care se vinde în Liverpool cu 60.000 de lire. FOTO On the Martket

În ultimii 10-15 ani, preţurile imobiliarelor din Cluj au crescut practic de la o zi la alta, iar acum se poate vorbi de o veritabilă explozie.

Adevărul a mai scris că preţurile proprietăţilor imobiliare par să o fi luat razna la Cluj, cel mai scump oraş românesc. În multe cazuri, case situate la marginea oraşului au preţuri comparabile sau chiar mai mari cu cele ale superbelor castele de pe valea Loarei sau din alte zone ale Franţei. Totodată, o casă veche aflată în stare avansată de degradare, care stă în unele părţi să se dărâme, se vinde la Cluj cu nu mai puţin de 700.000 de euro. Imobilul a fost construit în anii `50, iar proprietarii recunosc că trebuie practic reclădită de la zero.

Vă mai recomandăm şi:

„Reţeta salvatoare” găsită de o infractoare română din Italia. Cum a reuşit să scape nouă ani la rând de închisoare

Anomalie imobiliară la Cluj. Case mai scumpe la periferia oraşului decât celebrele castele medievale ale Franţei

Preţurile imobiliarelor au explodat la Cluj. Casă aflată în ruină, scoasă la vânzare cu 700.000 de euro

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite