Camelia Roiu explică de ce avem o nouă tragedie la  5 ani de la Colectiv: sistemul e clădit pe impostură, corupţie, diletantism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Camelia Roiu. FOTO: Europafm.ro
Medicul Camelia Roiu. FOTO: Europafm.ro

Medicul Camelia Roiu, care în iulie 2016 a publicat un film cu un pacient pe corpul căruia colcăiau viermii, în  Spitalul de Arşi din Bucureşti, a susţinut că astfel de tragedii se întâmplă deoarece „totul sistemul medical e clădit pe impostură, diletantism şi corupţie” .

Întrebată despre cauzele tragediei de la Secţia de ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, Medicul Camelia Roiu, care în iulie 2016 a publicat un film cu un pacient pe corpul căruia colcăiau viermii, în  Spitalul de Arşi din Bucureşti, a susţinut pentru Digi24: 

„Vedem că se întâmplă iarăşi şi iarăşi suntem nepregătiţi pentrui că tot sistemul este clădit pe impostură, diletantism şi corupţie, condus de structuri de-a dreptul mafiote şi caste universitatea care deţin puterea şi controlul absolut în acest sistem. Pacientul este complet depersonalizat, nu mai reprezintă nucleul în jurul căruia funcţionează instituţiile medicale, ci doar un pretext şi o sursă de bani pentru furnizorii care gravitează în jurul spitalelor. Din păcate ssta este situaţia”.

În ceea ce priveşte soluţia, Roiu susţine: „Soluţia eu una n-o mai văd pentru că totul este politizat şi politica nu mai este făcută de mult pentru oameni. Probabil că cu asta ar trebui să începem, cu schimbarea politicii, a oamenilor din politică”. 

Vă mai recomandăm 

Pompierii, despre dezastrul ATI Neamţ: „Oameni mulţi în interior, vizibilitate scăzută din cauza fumului“

Prefectul de Neamţ: Secţia ATI pentru COVID-19 a fost mutată sâmbătă de la etajul trei la etajul doi, fără informarea DSP. Câteva ore mai târziu a ars

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite