Călătorii blocaţi pe aeroportul din Londra din cauza ninsorilor puternice au ajuns a doua zi la Cluj. Reacţia companiei

Călătorii blocaţi pe aeroportul din Londra din cauza ninsorilor puternice au ajuns a doua zi la Cluj. Reacţia companiei

Pasageri acre aşteaptă  FOTO Adevărul

Pasagerii zborului Wizz Air de la Londra, care trebuiau să plece duminică, 10 decembrie, spre Cluj şi care din pricina vremii nefavorabile au petrecut noaptea de duminică în capitala Angliei, au ajuns luni, 11 decembrie, în jurul orei 17.00 la Cluj. Compania şi-a cerut public scuze călătorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Călătorii prinşi duminică, 10 decembrie, de vremea nefavorabilă pe aeroportul Luton din Londra au aterizat azi, 11 decembrie, la Cluj-Napoca, în jurul orei 17.00. 

Zborul era programat pentru ora 7.40, duminică, 10 decembrie. Din pricina vremii nefavorabile, zborul a ajuns abia azi, la Cluj, în jurul orei 17.00. 

Compania a dat azi un comunicat în care şi-a cerut scuze pasagerilor: 

„Wizz Air, ca şi alte companii aeriene, a fost recent afectată de vremea neobişnuit de severă pentru această perioadă în Europa de Vest, cu căderi abundente de zăpadă. Din cauza acestor condiţii meteo nefavorabile, compania a întâmpinat numeroase întârzieri şi zboruri anulate. În unele cazuri, am reuşit să  transportăm pasagerii cu autocarul între aeroporturile închise şi cele care operau, pentru a-i aduce în siguranţă la destinaţie. 

În alte cazuri, am fost nevoiţi să anulăm zborurile. Dar de fiecare dată am informat pasagerii despre situaţie, le-am oferit gustări şi, în anumite situaţii, cazare la hotel, în conformitate cu reglementările relevante şi politica Wizz Air. 

Ne cerem scuze tuturor pasagerilor afectaţi care au suferit perturbări ale planurilor de călătorie. Vom continua să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a relua zborurile, dar siguranţa pasagerilor şi a echipajului este principala noastră responsabilitate“.

Zborul Wizz Air W6 3302 de la Londra Luton la Cluj-Napoca (10 decembrie), planificat să decoleze la 7:40 (ora Marii Britanii), este momentan întârziat din cauza închiderii aeroportului ca urmare a ninsorii abundente din Luton. Pasagerii sunt trataţi conform regulamentelor UE şi politicii companiei, declarau ieri reprezentanţii companiei Wizz Air pentru news.ro. 

Potrivit sursei citate, ninsorile puternice din Anglia au închis aeroportul Luton duminică dimineaţă, au dus la anularea zborurile de pe aeroportul din Birmingham, au închis mai multe drumuri, iar unele localităţi au rămas fără curent electric.

Mai puteţi citi:

Destinaţiile verii de pe aeroportul din Cluj. Programul zborurilor charter

citeste totul despre: