Bosch organizează special un târg de joburi la Cluj ca să-şi angajeze circa 100 de oameni

Bosch organizează special un târg de joburi la Cluj ca să-şi angajeze circa 100 de oameni

Bosch organizează un târg de joburi vineri, 19 aprilie, la Cluj-Napoca FOTO: Adevărul

Compania Bosch organizează vineri, 19 aprilie, un târg de joburi la Cluj pentru ocuparea a aproximativ 100 de poziţii în cadrul noii sale fabrici din judeţul Cluj. Se caută ingineri cu diferite specializări atât pentru producţie, cât şi pentru cercetare şi dezvoltare, personal din domeniul economic şi administrativ, persoane cu studii medii pentru activitatea de producţie, dar şi tineri cu potenţial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Târgul va avea loc între orele 10.00 şi 19.00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Este organizat de Bosch în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj. Posturile libere sunt afişate pe site-ul companiei, www.bosch.com.ro, la secţiunea „Cariere“.

Pe lângă posibilitatea de a aplica direct în cadrul târgului şi de a vorbi faţă în faţă cu personalul de resurse umane al concernului german, în timpul acestui eveniment Bosch va organiza şi o serie de discuţii libere şi prezentări în cadrul cărora persoanele interesate pot afla detalii despre activitatea din noua fabrică, despre politicile de personal, dar şi despre munca de zi cu zi din diviziile de calitate, cercetare şi dezvoltare sau logistică.

Astfel, între orele 11.00-11.30 şi 16.00-16.30 va avea loc o prezentare generală a noii fabrici şi a politicilor de resurse umane.
Începând cu orele 11.30-12.00 şi 16.30-17.00 se vor prezenta activităţile de producţie. Divizia de logistică va face o prezentare a activităţii sale între orele 12.00-12.30 şi 17.00-17.30.

Cei interesaţi de partea de calitate vor putea discuta direct cu specialiştii Bosch între orele 12.30-13.00 şi 17.30-18.00. De la orele 13.00-13.30 şi 18.00-18.30 se va desfăşura o discuţie pe tema activităţilor din cadrul diviziei de cercetare şi dezvoltare, anunţă compania Bosch, într-un comunicat.

Bosch va avea şi un centru de cercetare

“Bosch a început angajările încă din luna octombrie a anului trecut, dar până acum am recrutat personalul de specialitate, care avea nevoie de o perioadă de acomodare şi şcolarizare mai îndelungată, noii angajaţi fiind trimişi la training în mai multe fabrici Bosch din Europa.
Acum începem recrutările pentru restul poziţiilor. Cluj va deveni pentru Bosch un centru extrem de important.
Vom deschide atât un centru de cercetare şi dezvoltare, cât şi o unitate de producţie pentru industria auto, pentru care ştim că vom găsi la Cluj specialişti buni”, a declarat Brigitte Eble, director general al Robert Bosch S.R.L. şi reprezentanta Grupului Bosch în România.

Fabrica din Jucu, gata în vară

"Investiţia Bosch de la Jucu aduce pentru clujeni un plus de speranţă în crearea de locuri de muncă, această speranţă într-un trai mai bun fiind întărită de seriozitatea şi determinarea tipic germane. Mai mult, Grupul Bosch este recunoscut pentru dimensiunea socială a politicii de resurse umane. Acest parteneriat public-privat între doi lideri pe pieţele de resort - Grupul Bosch şi AJOFM Cluj, care este o instituţie lider regional în măsuri active destinate ocupării locurilor de muncă, are ca scop extinderea dimensiunii sociale a investiţiei
Grupului Bosch la Cluj.
AJOFM Cluj va susţine investiţia Grupului Bosch prin activităţile de formare profesională destinate persoanelor care urmează să participe la interviurile de recrutare realizate de către angajator", susţine Daniel Don, director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cluj.

În această vară, Grupul Bosch va termina lucrările de construcţie pentru noua fabrică din Cluj destinată producţiei şi dezvoltării unităţilor electronice de comandă pentru industria auto. Până la sfârşitul anului, în jur de 325 de angajaţi îşi vor desfăşura activitatea în cadrul unităţii de la Cluj. În timp, fabrica se va extinde.

Fabrică de 77 de milioane de euro

„Într-o primă fază, cea de construcţie, investiţiile planificate se ridică la valoarea de 77 de milioane de euro. Noul centru va avea o suprafaţă totală de circa 38.000 de metri pătraţi.
Din punct de vedere organizaţional, acest nou centru va face parte din divizia Automotive Electronics, care produce unităţi electronice de comandă, semiconductori şi senzori pentru industria auto şi alte domenii“, se mai precizează în comunicat.

Grupul Bosch este reprezentat în România în trei locuri: în Bucureşti (cu o societate de distribuţie de scule electrice, sisteme de încălzire, sisteme de securitate, siguranţă şi comunicaţii, şi echipamente auto pentru piaţa de aftermarket), în Timişoara (un centru de comunicare), în Blaj (o unitate de producţie pentru tehnică liniară).

Numărul total de angajaţi ai concernului Bosch în România este de circa 1.400 de persoane.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: