Bătaie cruntă filmată într-un magazin. Ultraşii Stelei au făcut prăpăd VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Îmbrăcaţi în negru, ultraşii Stelei au provocat pagube într-un magazin din Dej. FOTO Dejeanul
Îmbrăcaţi în negru, ultraşii Stelei au provocat pagube într-un magazin din Dej. FOTO Dejeanul

Suporterii Stelei au intrat într-un magazin alimentar din Dej unde s-au dezlănţuit, spre stupoarea clienţilor care nu mai văzuseră un episod atât de violent. Principala victimă, un tânăr din Dej, a încasat lovituri de pumni şi picioare, dar nu a depus încă plângere la Poliţie.

Incidentul a avut loc la Dej, unde Unirea din localitate a învins sâmbătă Steaua, 2-1, pe teren propriu, într-un meci de fotbal din Liga 2. La pauza meciului, fanii veniţi din Bucureşti au provocat un adevărat scandal într-un magazin din Dej. Presa locală notează că un tânăr din Dej a fost urmărit de mai mulţi suporteri ai oaspeţilor, care au decis să-i dea „o lecţie”, după ce se contraseră verbal pe parcursul primelor 45 de minute.

Dejeanul.ro scrie că ultraşii au intrat în magazin şi fără să ţină cont de ceilalţi oameni aflaţi acolo l-au atacat pe suporterul dejean. 

Potrivit sursei citate, bărbatul a spus că a intrat în colimatorul bătuşilor în timpul meciului, când s-a aşezat aproape de locurile suporterilor veniţi din Bucureşti. La un moment dat, fără niciun motiv, aceştia ar fi început să-i adreseze cuvinte urâte, iar la pauza meciului, l-au reîntâlnit în magazin. Până în momentul de faţă, nimeni nu a depus plângere.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Cercetările au fost demarate din oficiu, la data de 11 septembrie a.c., urmare unei stări conflictuale care s-a desfăşurat în interiorul unei societăţi comerciale din municipiul Dej. Până în prezent, persoanele implicate nu au formulat plângeri penale cu privire la incidentul în cauză. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice”, au informat reprezentanţii IPJ Cluj.

Conform poliţiştilor, proprietarul magazinului şi-ar fi recuperat pagubele direct de la cei implicaţi.

Vă mai recomandăm şi:

Mesajul dur al unui bucureştean care a comparat Untold cu Saga şi pe Boc cu Nicuşor Dan. „Nu e posibil să iei aşa decizii stupide şi să dai un oraş peste cap”

Armata e cu Untold! Cum arată standul MApN la cel mai mare festival din estul Europei VIDEO

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite