Bărbat cu probleme psihice, cercetat în mai multe dosare, arestat preventiv. Ar fi ameninţat angajata unui magazin şi ar fi pipăit o clientă

Bărbat cu probleme psihice, cercetat în mai multe dosare, arestat preventiv. Ar fi ameninţat angajata unui magazin şi ar fi pipăit o clientă

Maşină de poliţie  FOTO Adevărul

Un tânăr din Cluj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile deoarece ar fi ameninţat angajata unui magazin şi ar fi bruscat o clientă. Înainte de incident, bărbatul se afla sub control judiciar şi urma un tratament medical.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr din cel mai mare acrtier al clujului a fost reţinut de poliţişti pentur 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv întrucât ar fi ameninţat angaja unui magazin şi ar fi agresat o clientă. Pe numele bărbatului sunt numeroase plângeri depuse la poliţie din pricina comportamentului său violent.

„În seara zilei de 5 ianuarie a.c., tânărul, în vârstă de 23 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică pe Aleea Gârbău, din Cluj-Napoca, manifestând agresivitate verbală şi fizică faţă de mai multe persoane. În acelaşi context, cel în cauză ar fi ameninţat angajata unui magazin din zonă şi ar fi bruscat şi manifestat acte cu tentă sexuală asupra unei cliente. La data comiterii faptelor, cel în cauză se afla sub control judiciar şi avea ca obligaţie urmarea unui tratament medical“, explică purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

De Bobotează, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru prevenirea săvârşirii altor infracţiuni, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus ca bărbatul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Dosare de lovire şi alte violenţe

Acelaşi tânăr a fost luat la mijlocul lunii august, anul trecut de poliţişti şi dus la o clinică de psihiatrie după ce s-a primit o sesizare că acesta ar fi tras cu o puşcă cu aer comprimat pe stradă. Atunci, vecinii spun că tânărul Adrian Dragoş Costa este mereu sub efectul unor substanţe halucinogene, scrie stiridecluj.ro. 

În iulie, clujeanul ar fi ieşit pe stradă cu o sabie ninja şi un topor şi era să rănească o femeie de 32 de ani, care a depus plângere la secţia IV de poliţie din Cluj. 

Potrivit IPJ Cluj, tânărul este cunoscut în evidenţele Poliţiei Cluj-Napoca şi e cercetat în mai multe dosare penale pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe, furt calificat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, distrugere, violenţă în familie, ameninţare, tulburare a ordinii şi liniştii publice. 

Mai puteţi citi:

Tipic românesc. Un bărbat cu probleme psihice, reţinut de Poliţie de mai multe ori şi eliberat de instanţă, pune în pericol viaţa clujenilor

Comportament de şofer în Cluj: i-a dat un pumn în cap unui alt conducător auto. Înainte, bărbaţii s-au şicanat în trafic

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările