Bărbat dispărut în apele Someşului

Un bărbat de 32 de ani a dispărut în această seară în apele râului Someș, în apropierea comunei Mica din judeţul Cluj. Conform apropiaților, acesta a făcut un gest teribilist aruncându-se în apă, deoarece nu știa să înoate. Trupul său nu a fost găsit, iar căutările vor continua mâine dimineaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dionisie Czira, în vârstă de 32 de ani, din comuna Unguraș, împins de la spate de canicula din aceste zile, a ales să se răcorească la Baraj, așa cum este cunoscută zona de localnici. Conform celor aflați în zonă, bărbatul a ajuns la aproximativ patru metri distanță de mal, acolo unde apa atinge cinci metri adâncime. Cel mai probabil acesta a fost luat de un curent puternic de apă, mai ales că în zonă se efectuează săpături și din această cauză se formează numeroase vârtejuri. Trei bărbați au sărit în apele râului Someș pentru a-l căuta, însă eforturile lor au fost în zadar.


La fața locului au sosit imediat și pompierii, care timp de trei ore, pe o barcă pneumatică, au încercat să găsească trupul bărbatului. Nici scafandri sosiți de la Cluj nu au fost mai norocoși, apa murdară împiedicându-i să ducă misiunea la bun sfârşit. Căutările se vor relua mâine dimineață, conform pompierilor.

„Garda de intervenţie a Detaşamentului de Pompieri Dej a fost solicitată pentru căutarea unei persoane posibil decedate. În urma căutărilor, persoana nu a fost găsită şi se preconizează să fie cautată din nou de scafandri mâine dimineaţă“, a declarat plutonierul adjutant Gelu Sechei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările