Autocar în flăcări, pe un drum din judeţul Cluj. Pompierii au intervenit cu o autospecială

Autocar în flăcări, pe un drum din judeţul Cluj. Pompierii au intervenit cu o autospecială

FOTO: Facebook / Info Trafic jud Cluj - Flaviu Neş

Pompierii din Cluj au fost alertaţi, vineri, 12 octombrie, după ce au autocar a luat foc în localitatea Izvorul Crişului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc la ieşirea din Izvorul Crişului (judeţul Cluj), pe drumul care duce spre Căpuşu Mare. Mai multe echipaje de pompieri şi o autoutilitară au intervenit la faţa locului. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj (ISU), nicio persoană nu a fost rănită, iar incendiul a fost stins. Toţi cei 29 de pasageri au fost evacuaţi de şofer, în momentul în care acesta a simţit miros de fum.

„A intervenit o autospecială de stins incendii de la Detaşamentul de Pompieri Huedin şi una a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă a primăriei Izvorul Crişului. Operaţiunile de stingere au durat aproximativ 20 de minute”, au anunţat reprezentanţii ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, autocarul transporta un grup organizat pentru un sejur la o cabană. Cauza probabilă a incendiului a fost o defecţiune tehnică la alternatorul din blocul motor al autocarului

citeste totul despre: