Au furat lemne din Dealul Corbului de circa 1.400 de lei, aproape cât un salariu mediu net în judeţul Cluj

Au furat lemne din Dealul
Corbului de circa 1.400 de lei, aproape cât un salariu mediu net în judeţul
Cluj

Lemnele furate  FOTO: Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj

Jandarmii clujeni au prins marţi, 9 aprilie, în flagrant trei oameni care tăiau lemne şi le încărcau într-o căruţă în apropierea satului Sălişte, comuna Ciurila. Ei au fost trimişi  în urma unui anunţ primit de la dispecerul Inspectoratului de Jandarmi. Celor trei li s-au făcut acte pentru săvârşirea infracţiunii de furt şi tăiere ilegală de material lemnos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sorin R. (37 de ani), din municipiul Cluj-Napoca, respectiv Costică R.(32 de ani) şi Gruiţă R.(26 de ani), ambii  din comuna Ciurila, au fost prinşi marţi, 9 aprilie, de jandarmi că tăiau copaci cu un motofierăstrău în apropierea satului Sălişte. Jandarmii au fost trimişi acolo în urma unei sesizări primite la dispeceratul Inspectoratului.

Celor trei bărbaţi li se fac acte premergătoare săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de material lemnos şi furt. Dosarul va fi  înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda pentru continuarea cercetărilor.

Copacii defrişaţi au fost predaţi Ocolului Silvic Turda.

Prejudiciul creat este în valoare de 1.381,48 lei, adică aproape cât un salariu mediu net în judeţul Cluj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: