Artist bătut cu brutalitate în centrul oraşului de mafia cerşetorilor români de la Köln. Bărbatul a refuzat să le plătească taxă de protecţie

Artist bătut cu brutalitate în centrul oraşului de mafia cerşetorilor români de la Köln. Bărbatul a refuzat să le plătească taxă de protecţie

O înregistrare a brutalităţii comise de mafioţi a ajuns la poliţiştii germani FOTO: Express.de

Ştefan Petrescu, un artist român care-şi câştigă existenţa pe străzile oraşului german Köln, a depus o plângere la poliţia din localitatea, după ce a fost lovit cu brutalitate de şeful unei bande de cerşetori români din centrul oraşului german.

Ştefan Petrescu este artist stradal şi îşi câştigă banii cinstit, într-o piaţă din zona centrală a oraşului german Köln, chiar în Piaţa Domului. unde sunt foarte mulţi turişti. Express.de scrie că Petrescu a intrat în conflict cu o bandă de cerştetori români care i-au cerut să plece sau să le ofere taxă de protecţie. Cum acesta i-a refuzat, a fost lovit cu brutalitate până şi-a pierdut cunoştinţa, iar cerşetorii l-au ameninţat cu moartea. Incidentul a avut loc pe 16 februarie.
 
Ştefan Petrescu se ocupă cu pictura stradală în centrul oraşului Köln. FOTO: Express.de
 
Imaginile au fost filmate şi acum sunt probă la dosar, pentru că, fără să se lase intimidat, Ştefan Petrescu a depus o plângere la Poliţia Köln, iar liderul cerşetorilor a fost arestat şi acuzat de vătămare corporală.
 
Nu este pentru prima dată când artistul este lovit şi intimidat de bătăuşi. În urmă cu câteva luni, Petrescu a mai fost ameninţat cu moartea, iar agresorii au fost arestaţi pentru câteva zile, însă apoi li s-a dat drumul, iar artistul a fost sfătuit să-i reclame în Justiţie. „Te voi omorî în bătaie”, a fost mesajul trimis de şeful bătăuşilor. Şi nu a lipsit mult să-şi ducă planul la îndeplinire. Acum, după ce a eşuat, şeful bandei va trebui să răspundă în Justiţie şi riscă ani grei de închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: