Artist bătut cu brutalitate în centrul oraşului de mafia cerşetorilor români de la Köln. Bărbatul a refuzat să le plătească taxă de protecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Petrescu, un artist român care-şi câştigă existenţa pe străzile oraşului german Köln, a depus o plângere la poliţia din localitatea, după ce a fost lovit cu brutalitate de şeful unei bande de cerşetori români din centrul oraşului german.

Ştefan Petrescu este artist stradal şi îşi câştigă banii cinstit, într-o piaţă din zona centrală a oraşului german Köln, chiar în Piaţa Domului. unde sunt foarte mulţi turişti. Express.de scrie că Petrescu a intrat în conflict cu o bandă de cerştetori români care i-au cerut să plece sau să le ofere taxă de protecţie. Cum acesta i-a refuzat, a fost lovit cu brutalitate până şi-a pierdut cunoştinţa, iar cerşetorii l-au ameninţat cu moartea. Incidentul a avut loc pe 16 februarie.

stefan petrescu foto express.de

Ştefan Petrescu se ocupă cu pictura stradală în centrul oraşului Köln. FOTO: Express.de

Imaginile au fost filmate şi acum sunt probă la dosar, pentru că, fără să se lase intimidat, Ştefan Petrescu a depus o plângere la Poliţia Köln, iar liderul cerşetorilor a fost arestat şi acuzat de vătămare corporală.

Nu este pentru prima dată când artistul este lovit şi intimidat de bătăuşi. În urmă cu câteva luni, Petrescu a mai fost ameninţat cu moartea, iar agresorii au fost arestaţi pentru câteva zile, însă apoi li s-a dat drumul, iar artistul a fost sfătuit să-i reclame în Justiţie. „Te voi omorî în bătaie”, a fost mesajul trimis de şeful bătăuşilor. Şi nu a lipsit mult să-şi ducă planul la îndeplinire. Acum, după ce a eşuat, şeful bandei va trebui să răspundă în Justiţie şi riscă ani grei de închisoare.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite