Arpad Paszkany: „Mă voi interesa de situaţia lui Cociş"

Arpad Paszkany: „Mă voi interesa de situaţia lui Cociş

Cociş este un jucător atractiv şi pentru CFR Cluj

Patronul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat astăzi că Răzvan Cociş, care se antrenează cu Universitatea Cluj, este un jucător pe care şi l-ar dori şi va da câteva telefoane pentru a se interesa de situaţia sa

Ştiri pe aceeaşi temă

Răzvan Cociş are 32 de selecţii în echipa naţională a României, iar acest lucru nu poate fi trecut cu vederea nici de şefii de la CFR. Dorit şi în trecut, Cociş ar putea ajunge în Gruia, deşi fotbalistul şi-a exprimat în dese rânduri ataşamentul pentru culorile alb-negre, pe care le-a îmbrăcat timp de trei sezoane. Principalul finanţator al „vişiniiilor“ a dezvăluit astăzi că se va interesa de situaţia jucătorului:

„Este un fotbalist foarte bun, talentat, care ar putea fi interesant pentru noi. De ce să nu-i facem o ofertă, eu acum aud de la voi că este în Cluj şi nu are echipă. O să dau câteva telefoane să mă interesez", a spus acesta. Cociş a participat la antrenamentul de dimineaţă al celor de la „U" Cluj şi este aşteptat şi în această după-amiază.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările