Armata e cu Untold! Cum arată standul MApN la cel mai mare festival din estul Europei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
militari untold

Ministerului Apărării Naţionale are propriul stand la Untold, unde vizitatorii pot admira vehicule speciale şi tehnică militară. Tinerii care vizitează standul şi sunt interesaţi de o carieră militară vor primi aici toate informaţiile.

Confruntată cu o criză acută de recruţi, Armata Română se adaptează şi vine în întâmpinarea celor care ar putea să îmbrace haina militară. Ministerul Apărării Naţionale a decis să joace „în deplasare”, pe terenul tinerilor, la Untold. Aici, Armata Română are un stand special unde pot fi văzute printre altele vehiculul multirol de mare mobilitate din dotarea Forţelor pentru Operaţii Speciale, autospeciala de intervenţie şi robotul EOD (Explosive Ordnance Disposal), din dotarea forţelor speciale.

Mulţi tineri au acceptat provocarea şi nu s-au limitat să viziteze sandul, ci au cerut informaţii cu privire la o carieră militară.

La standul Ministerului Apărării Naţionale sunt prezenţi militari ai Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” care vor prezenta exerciţii speciale pe tot parcursul evenimentului, în timp ce colegii lor de la Regimentului 317 ISR „Vlădeasa” au pregătit un traseu militar-aplicativ pentru cei ce doresc să parcurgă un traseu cu obstacole.

„Detaşamentul Drill Team din Brigada 30 Gardă “Mihai Viteazul” este la #Untold. Chiar în aceste momente, prezintă celor din Parcul Central din Cluj-Napoca un exerciţiu demonstrativ de mânuire a armamentului.

Haideţi să ne bucurăm de moment!”, a transmis Ministerul Apărării Naţionale.

Tot aici sunt prezenţi militari din Divizia 4 Infanterie „Gemina”, operatori din Forţele pentru Operaţii Speciale, specialişti din structurile specializate în neutralizarea dispozitivelor explozive (EOD), militari din Brigada 30 Garda „Mihai Viteazul”, precum elevi şi studenţi din instituţiile militare de învăţământ.

Vă mai recomandăm şi:

Probleme uriaşe pe şantierul primei autostrăzi finanţate prin PNRR. „Soluţiile nu dau rezultate” VIDEO

Imensa provocare pentru organizatorii UNTOLD, în pandemie. „Cel mai greu a fost să convingem autorităţile”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite