Ardealul, mai aproape de America. Compania aeriană poloneză LOT a anunţat curse în premieră de pe aeroportul clujean

Ardealul, mai aproape de America. Compania aeriană poloneză LOT a anunţat curse în premieră de pe aeroportul clujean

Aeronavă LOT  FOTO: airlinereporter.com

Din 30 martie vor pleca pe pista aeroportului din Cluj patru curse spre Varşovia. Vestea a fost dată marţi, 9 februarie, într-o conferinţă de presă, de transportatorul aerian polonez Lot. Vor fi patru curse în zilele de luni şi sâmbătă de la ora 13.50, respectiv miercuri şi vineri de la ora 17.25.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua rută spre Varşovia va asigura o legătură aeriană cu capitala Poloniei, dar şi accesul pasagerilor la o serie de conexiuni cu oraşe importante din Europa şi America de Nord, a afirmat directorul aeroportului clujean, David Ciceo. Zborurile oferă pasagerilor accesul la o multitudine de zboruri interne şi europene precum Cracovia, Gdansk, Riga, Amsterdam, Londra, Bruxelles şi multe altele, au anunţat şi reprezentanţii companiei aeriene poloneze. 

"LOT are cel mai mare potenţial de a deveni transportatorul principal pe drumul spre Toronto, New York sau Chicago pentru mii de pasageri care îşi încep călătoria din Cluj-Napoca. Zborul către Varşovia durează mai puţin de 2 ore, iar timpul total de călătorie spre America de Nord este de numai 14 de ore, incluzând transferul foarte convenabil şi scurt la hub-ul nostru, Aeroportul Chopin din Varşovia. (...) Timpul de transfer spre Londra este de numai 35 de minute! Acest lucru nu este ceva ce noi promitem. Acest lucru este ceea ce oferim. Pasagerii care călătoresc din Cluj-Napoca merită o companie aeriană care îi va aduce mai aproape de zeci de destinaţii din întreaga lume. În acest moment oportunităţile sunt limitate, iar pasagerii suferă din cauza lipsei de conexiuni convenabile. Cluj-Napoca este a doua noastră destinaţie din România şi LOT este deja prima companie aeriană ca alegere pentru mulţi pasageri din această piaţă importantă”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei Lot, Adrian Kubicki.

La conferinţă s-a mai precizat că toate zborurile între Varşovia şi Cluj sunt operate de aeronave turbopropulsate moderne Bombardier, avansate din punct de vedere tehnologic.

”LOT este singura companie aeriană care oferă mai mult de trei clase de servicii adaptate la nevoile şi aşteptările diferitelor grupuri de pasageri care circulă pe distanţe scurte, pe zboruri europene. LOT Business Class înseamnă toate priorităţile la aeroport, accesul la business lounge, servicii personalizate, mese gastronomice şi băuturi servite pe veselă din porţelan şi locul de lângă pasager blocat pentru confortul dumneavoastră. LOT Premium Economy Class vă oferă check-in şi îmbarcare prioritară, meniu îmbogăţit, băuturi şi un loc în partea din faţă a cabinei. LOT Economy Class vă oferă un loc rezervat, băuturi răcoritoare şi o gamă largă de produse alimentare proaspete pentru cumpărare„, se arată într-un comunicat de presă.

Bilete sunt disponibile atât pe site-ul companiei, cât şi prin intermediul aplicaţiei mobile, Centrul de Contact Lot.

Mai puteţi citi:

Cursă Cluj-Bucureşti cu Wizz Air. Tarifele încep de la 39 de lei


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: