Apel al Poliţiei pentru găsirea unui copil de doi ani dispărut de acasă în Cluj

Apel al Poliţiei pentru găsirea unui copil de doi ani dispărut de acasă în Cluj

FOTO Silvana Armat

Poliţia face apel către populaţie pentru găsirea unui copil în vârstă de doi ani şi opt luni care a scăpat pentru câteva momente de sub supravegherea părinţilor şi a plecat de acasă, din satul Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IGPR, copilul, Alexandru Ovidiu Rotar, ​a scăpat pentru câteva momente de sub supravegherea tatălui, a ieşit din curtea casei şi nu a mai fost găsit, Poliţia fiind sesizată cu privire la dispariţia acestuia vineri seară, în jurul orei 19.35.

Copilul are înălţime 0,95 cm, 14,5 kilograme, ochi căprui, păr şaten închis, tuns scurt, cu breton, faţa rotundă, urechi depărtate, obrajii roşii proeminenţi, fără semne particulare, iar Poliţia face apel către cei care îl văd să sune la 112. La data dispariţiei, era îmbrăcat cu o bluză albastră cu gri, cu mânecă lungă, pantaloni de trening, care au pe piciorul drept un desen cu Scooby Goo, cu culorile roşu cu galben, încălţat cu pantofi sport de culoare gri, raspunde la numele Alex, este tăcut şi comunică doar cu persoane cunoscute.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările