Anunţ cutremurător făcut de un cunoscut biostatistician: „Cel puţin 200.000 de români vor simţi gheara morţii sfârtecând din plămânii lor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Biostatisticianul Octavian Jurma avansează din nou cifre alarmante şi spune că 200.000 de români riscă să moară din cauza COVID-19.

Octavian Jurma vine din nou cu previziuni sumbre, chiar dacă predicţiile sale anterioare din valurile 2 şi 3 nu s-au adeverit. Biostatisticianul revine cu cifre alarmante, iar de această dată spune că cel puţin 200.000 de români vor muri în perioada următoare. Vinovaţi sunt, în opinia lui,guvernanţii. 

„Nu, nu toţi românii vor simţi beneficiile creşterii economice. Pentru că zeci de mii de români nu vor mai fi în viaţă să le simtă chiar dacă ar fi adevărate. Înainte de a simţi beneficiile economice, cel puţin 200.000 de români vor simţi gheara morţii sfârtecând plămânii şi trupul lor lăsându-i cu sechele pe viaţă.

Cel puţin 20.000 nu vor mai simţi nimic în decembrie. De sărbători doar absenţa lor va fi simţită de cei dragi. Copii lăsaţi fără părinţii. Părinţi lăsaţi fără copii. Mămici ucise cu copilul lor în burtă. Elevi şi profesori ucişi în numele educaţiei. Familii întregi ucise într-o săptămâna…

De ce? Pentru ce? Ce beneficii economice justifică risipă aceasta inumană de viaţă? De ce suntem singură ţară din lume care îşi ucide cetăţenii pentru bani?

„Ei ne-au cerut votul că să guverneze în numele nostru spre binele nostru şi vreau să ştiu unde e binele românilor care mor acum în cadenţa de metronom, câte unul la fiecare 4 minute.

Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit. Fiecare vorba aruncată în vânt este o viaţă aruncată în vânt. Fiecare zi amânată sunt 400 de vieţi curmate”, a scris Jurma pe Facebook.

octavian jurma foto facebook

Biostatiscianul Octavian Jurma anunţă sute de mii de morţi. 

Biostatisticianul crede că până în decembrie „se va alege praful de crşsterea asta economică, pentru că nu poţi avea creştere economică când îţi distrugi sistemul de sănătate publică pentru asta. Criza sanitară va deveni criză umanitară şi criza umanitară va deveni criză economică. Incredibil câtă minte au cei care ne conduc cu entuziasm spre prăpastie”, a mai scris el.

Vă mai recomandăm şi:

 

 

Nu-i profet la el acasă. Biostatisticianul Jurma cere închiderea totală a ţării, soţia duce românii în excursii africane

      

Biostasticianul Jurma, reacţii după ce soţia sa a dus românii în Tanzania, o „bombă“ cu COVID-19

 

 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite