Angajaţii unei spălătorii auto din Cluj au dat maşina persoanei greşite. Femeia care a "împrumutat" Audi-ul riscă să facă puşcărie

Angajaţii unei spălătorii auto din Cluj au dat maşina persoanei greşite. Femeia care a

Femeia a primit cheile de la angajaţii spălătoriei din Iulius Mall. FOTO: IPJ Cluj

Un clujean şi-a lăsat maşina, un Audi A 4, la spălătoria dintr-un centru comercial şi a plecat la shopping. La întorcere a aflat că maşina fusese luată de altă persoană. În circa două ore, femeia care „împrumutase” maşina a fost prinsă de poliţişti şi este cercetată pentru furt calificat. Ea riscă închisoare de la 3 la 15 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

O seară liniştită la mall s-a transformat într-un coşmar pentru o familie de clujeni. Sâmbătă, în jurul orei 17.00, maşina a fost lăsată la spălătoria auto din Iulius Mall. La întoarcerea de la shopping, proprietarul maşinii a fost şocat când a aflat că autoturismul Audi A 4 fusese ridicat de o femeie. Aceasta îi convisese pe angajaţii spălătoriei că este soţia proprietarului şi a pierdut bonul primit odată cu lăsarea cheilor de la maşină.„La 19.30 Poliţia a fost sesizată, iar la 21.10 maşina a fost indentificată în trafic în localitatea Floreşti. Maşina a fost dată în urmărire şi a fost identificată de colegii care erau pe teren. Se pare că şoferiţa, o femeie de 32 de ani, făcuse o buclă – Turda- Autostrada Transilvania şi se întorcea în oraş prin Floreşti. Când au oprit-o colegii era agitată, dar nu era sub influenţa băuturi alcoolice”, a susţinut Daniel Graur, comisar şef în cadrul Poliţiei Cluj. El a mai arătat că nu au mai existat astfel de cazuri în atenţia Poliţiei. 
 
A împrumutat maşina pentru a ieşi în oraş
 
 Femeia ar fi spus poliţiştilor că a împrumutat maşina pentru a ieşi cu fetele în oraş. Maşina a fost returnată proprietarului în starea în care fusese luată. Acesta nu a depus nicio plângere împotriva spălătoriei auto. „Distacţia” s-ar putea s-o coste scump pe femeia de 32 de ani care este cercetată în libertate pentru furt calificat. Infracţiunea e pedepsită cu închisoare între 3 şi 15 ani. 
 
Citeşte şi 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: