Angajări la compania-gigant care a dus România în top 10 mondial al fabricanţilor de electrocasnice. Salariul mediu oferit

Angajări la compania-gigant care a dus România în top 10 mondial al fabricanţilor de electrocasnice. Salariul mediu oferit

FOTO Pixabay

România a ajuns pe locul 10 în topul celor mai mari producători de electrocas­nice mici din lume, iar două cunoscute multinaţionale au făcut posibil acest lucru. Una dintre cele două companii angajează sute de persoane la Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre italienii de la De’Longhi, care deţin o fabrică la Jucu (judeţul Cluj), unde lucrează câteva mii de persoane. De’Longhi deţine în România două unităţi de producţie unde realizează espressoare şi alte electrocasnice mici. Împreună cu o altă companie celebră, Philips, De’Longhi a pus România pe harta producătorilor de electrocasnice mici, scrie Ziarul Financiar.

În altă ordine de idei, italienii fac angajări în această perioadă în fabrica de la Cluj. În acest moment, compania are disponibile peste 300 de locuri de muncă, cele mai multe fiind pentru muncitori necalificaţi la asamblarea, montarea pieselor (300) la fabrica de espressoare de cafea din localitatea Jucu, judeţul Cluj, potrivit site-ului AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Cluj.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările