André Rieu & Johann Strauss Orchestra concertează pentru prima dată la Cluj-Napoca. S-au vândut 32.000 de bilete

André Rieu & Johann Strauss Orchestra concertează pentru prima dată la Cluj-Napoca. S-au vândut 32.000 de bilete

André Rieu concertează pentru prima dată la Cluj-Napoca. FOTO: Arhiva organizatorilor

Celebrul violonist şi compozitor André Rieu va urca pentru prima dată pe scena sălii BT Arena din Cluj-Napoca, alături de orchestra sa,  joi, 4 aprilie, începând cu ora 20:00 şi va continua să îi încânte pe admiratorii săi cu alte trei reprezentaţii  în zilele de 5, 6 şi 7 aprilie.

Toate cele patru concerte programate la Cluj-Napoca sunt sold-out, astfel că, 32.000 de spectatori se vor bucura de muzică de calitate şi divertisment. Notorietatea concertelor marca André Rieu nu este dată doar de interpretările remercabile ale melodiilor clasice deosebit de populare, ci şi de entuziasmul şi buna dispoziţie pe care marele artist şi orchestra sa reuşesc să le insufle publicului, arată organizatorii într-un comunicat de presă. 
 
 

Reguli de acces

 
 
Întrucât au mai rămas doar câteva ore până la momentul celui mai aşteptat concert de la Cluj, organizatorii comunică publicului participant regulile de acces precum şi alte informaţii importante de interes general.
 
Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 18:00. Concertul va începe la ora 20:00 şi se va încheia în jurul orei 22:30. Organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate.  
Concertul va avea o pauză de aproximativ 20 minute. În acest interval de timp, participanţii vor avea acces în zona amenajată pentru fumat, precum şi la barurile amplasate în foaier. 
Accesul la concert este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Spectatorii vor fi ghidaţi de voluntari către zona şi locurile specificate pe bilete.
 
 

Important: persoanele care vor întârzia la concert, vor putea intra în sală numai în pauza dintre melodii.  

 
 
Persoanele care vor întârzia la concert, vor putea intra în sală numai în pauza dintre melodii.  
Participanţii la concert sunt rugaţi să se deplaseze la BT Arena pe jos sau cu ajutorul mijloacelor de transport în comun şi să evite deplasarea cu autoturismul personal. Accesul în parcarea subterană a locaţiei va fi închis, cu excepţia echipei de organizare. Ca alternativă, vor putea fi utilizate parcarea Cluj Arena sau parcarea din faţa Sălii Sporturilor “Horea Demian”. 
 
În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. 
Organizatorii insistă ca spectatorii să lase acasă sau la maşină toate obiectele considerate “interzise”, precum şi rucsacurile, accesul cu astfel de bagaje fiind strict interzis. Locaţia nu dispune de spaţii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise. 
Din motive de securitate, participanţii vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit şi va putea fi recuperat de la intrare. Organizatorii nu îşi asumă răspunderea pentru aceste obiecte.
Accesul copiilor cu vârste de până la 3 ani este gratuit. Copiii care depăşesc această vârstă vor avea acces numai pe baza unui bilet valid. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult. 
 
 

Organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârşitul concertului 

 
 
Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârşitul concertului şi de a şterge înregistrările video şi/sau audio.  
Spectatorii sunt rugaţi să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite de organizatori şi să urmeze instrucţiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgenţă.
Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările şi prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul îşi rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranţa şi confortul celorlalţi. În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator.   
Pentru orice altă informaţie, vă recomandăm să urmăriţi pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EventsbyLaishoo/.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: