Anchetă internă la Jandarmerie, după apariţia unor imagini în care o tânără, purtător de cuvânt al instituţiei, face duş îmbrăcată şi îşi toarnă lapte peste haine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din declaraţiile tinerei rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său.
Din declaraţiile tinerei rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său.

O anchetă a fost declanşată la Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca după apariţia unor imagini în spaţiul public în care se află o tânără, purtător de cuvânt al instituţiei, face duş îmbrăcată şi care îşi toarnă lapte peste haine, în timp ce se află în cadă.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca a transmis, sâmbătă, o reacţie la imaginile apărute recent în spaţiul public.  

„Referitor la articolele apărute recent în presă, care conţin unele imagini postate pe Internet în care este posibil să apară o angajată a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, plt.maj. P.R., care a îndeplinit temporar atribuţii pe linie de relaţii publice, precizăm faptul că la nivelul unităţii s-a constituit o comisie pentru verificarea de îndată a aspectelor în cauză. Din primele verificări a rezultat faptul că aceste imagini pot data din anul 2006, doamna P.R. fiind angajată ca subofiţer din anul 2007”, a anunţat Gruparea Mobilă.

Sursa citată menţionează că femeia respectivă nu mai îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se află în concediu de odihnă. 

“În prezent, doamna P.R. nu îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se găseşte în concediu de odihnă, urmând a se clarifica dacă aceste imagini îi aparţin şi modalitatea în care au ajuns în spaţiul public. Din declaraţiile acesteia, rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său, urmând a depune o plângere pentru a se stabili modalitatea prin care i-a fost accesat dispozitivul electronic în care păstra acele imagini. 

Reafirmăm că la nivelul instituţiei susţinem dreptul la viaţă privată al angajaţilor, dar, în acelaşi timp, nu vor fi tolerate comportamentele care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare”, a mai precizat Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

În mai multe clipuri publicate de presa locală se observă cum o tânără face duş îmbrăcată sau îşi toarnă lapte pe haine, în timp ce se află în cadă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite