Altar revine pe scena Festivalului Peninsula. După patru ani

Altar
revine pe scena Festivalului Peninsula. După patru ani

Trupa Altar FOTO: jurnalrock.ro

Organizatorii Festivalului Peninsula anunţă că trupa clujeană Altar va concerta vineri, 19 iulie. Formaţia promite un mega-recital de speste o oră cu cele mai bune piese din repertoriul său.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
”Formaţia va pune în scenă noul concept Rapsodia Românească în cadrul unui mega recital audio-video de peste o oră, cu un playlist care de departe ar putea alcătui un "Best of" al întregii cariere de peste 22 de ani de activitate”, anunţă trupa Altar.

Anunţul vine la câteva zile după organizatorii Peninsulei au făcut cunoscut, pe Facebook, că două dintre trupele cele mai importante - Dragonforce şi Kaiser Chiefs - nu mai concertează la Cluj.

„Concertele Kaiser Chiefs şi Dragonforce, programate pe 18, respectiv 19 iulie, la Festivalul Peninsula au fost anulate. Cauza acestui deznodământ nefericit a fost un potenţial sponsor care nu şi-a îndeplinit promisiunile financiare către organizatorii Peninsula. Dorim să precizăm că trupele şi managementul lor nu poartă nicio responsabilitate pentru situaţia creată, iar evenimentul va avea loc, aşa cum a fost comunicat, între 18 şi 21 iulie în Cluj-Napoca“, scriauu organizatorii Peninsula pe pagina oficială de Facebook.

Tot acolo s-a făcut precizarea că posesorii de bilete de o zi pentru zilele de 18, respectiv 19 iulie vor fi valabile pentru oricare zi a festivalului, iar abonamentele nu pot fi returnate.

Mai puteţi citi:

VIDEO E oficial! Festivalul Peninsula s-a mutat la Cluj! Emil Boc vrea ca evenimentul să devină un brand al Clujului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările