Ajutor neaşteptat pentru un şofer din Cluj. Gestul unui poliţist de la Rutieră

Ajutor neaşteptat pentru un şofer din Cluj. Gestul unui poliţist de la Rutieră

Imagine postată pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj/via Tereza Voicu/Via Cristi Lucaci

Un şofer din Cluj a rămas fără baterie după podul din Mărăşti spre Iulius Mall. A primit ajutor de unde se aştepta mai puţin.

Pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj au fost postate imagini cu un poliţist din Cluj care ajută un şofer ce avea probleme cu maşina.

Mesajul a fost postat în urmă cu 5 ore de administratorul grupului. Textul a fost următorul:  „Jos pălăria! Maşină rămasă fără baterie după podul din Mărăşti spre Iulius, dar un poliţist de treaba a sărit în ajutor..“.  

   

Mesajul a fost distribuit pe Facebook de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Judeţean Cluj cu textul: „Noi v-am spus că suntem de treabă...😁! De data aceasta, colegul nostru Moldovan Florin, din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, a fost surprins de paparazzi!😎“. 

 

Mai puteţi citi:

Apel umanitar pentru un tânăr din Cluj: Noi, colegii voluntari, am decis că un om care i-a ajutat atâta pe alţii trebuie ajutat la rândul lui

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: