Agricultura mileniului trei, tema unui simpozion internaţional organizat la Cluj

Agricultura mileniului trei, tema unui simpozion internaţional organizat la Cluj

Specialiştii vor dezbate pe tema agriculturii moderne. FOTO: Adevărul

Peste 600 de specialişti - cadre didactice, cercetători şi studenţi - dintre care numeroşi experţi internaţionali, de la universităţile partenere din peste 100 de ţări, vor participa în perioada 26 - 28 septembrie,  la ediţia a 12-a a simpozionului internaţional „Perspective ale agriculturii mileniului trei”. Evenimentul e organizat de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară.

La eveniment se vor reuni peste 600 de participanţi (cadre didactice, cercetători şi studenţi),, dintre care numeroşi experţi internaţionali, de la Universităţile partenere din peste 100 de ţări, precum Austria, Belgia, Germania, Anglia, Croaţia, Spania, Turcia. Acest simpozion reprezintă o bună ocazie pentru schimburi de informaţii şi experienţe în domeniul agriculturii, horticulturii, zootehniei, biotehnologiilor, medicinii veterinare, ştiinţei şi tehnologiei alimentelor. Simpozionul are deschiderea oficială în 26 septembrie 2013, la ora 9.00, în Aula „Mihai Şerban” a USAMV Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în campusul USAMV, din Calea Mănăştur, nr. 3-5.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: