Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj va înregistra 2 milioane de pasageri

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj va înregistra 2 milioane de pasageri

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu”. FOTO: airlinetravel.ro

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj va înregistra în data de 21 septembrie 2017, pentru prima dată în istoria sa, 2 milioane de pasageri. Cu acest prilej, compania aeriană LOT Polish Airlines, Consiliul Judeţean Cluj şi Aeroportul vor organiza un eveniment dedicat marcării acestui moment istoric.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atingerea pragului de 2 milioane de pasageri confirmă faptul că Aeroportul Internaţional Cluj este unul dintre cele mai dinamice aeroporturi ale Europei, cu o creştere spectaculoasă a traficului aerian. Dacă în anul 1996, pe Aeroportul Internaţional Cluj s-au înregistrat 32.000 de pasageri, existând doar o singură companie care oferea legături aeriene, astăzi, în anul 2017, peste 45 de destinaţii spre 20 de ţări asigură deschiderea spre Europa şi întreaga lume, prin intermediul zborurilor a 10 companii aeriene de pasageri şi cargo, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Judeţean. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările