Adolescent din Cluj, reţinut că a furat bijuterii şi agresat o femeie în propria ei casă

Adolescent din Cluj, reţinut că a furat bijuterii şi agresat o femeie în propria ei casă

Maşină de poliţie  FOTO: Adevărul

Un tânăr de 18 ani a ajuns în arestul poliţiei din Cluj, unde a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a intrat în casa unei femei, i-a furat bijuterii şi a agresat-o.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 13 septembrie, poliţişti de la Investigaţii Criminale din Huedin au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani din Huedin. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

„Tânărul respectiv, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 15.30 a fost surprins într-o locuinţă de pe strada B.N. Antal din oraşul Huedin, de către proprietara acesteia. Pentru a-şi asigura scăparea, tânărul a folosit forţa fizică împotriva femeii pe care a împins-o, aceasta căzând pe jos în interiorul locuinţei, a luat cheile de la uşa de acces şi a încuiat partea vătămată în casă părăsind locul faptei. Ulterior comiterii faptei, partea vătămată a sesizat organele de poliţie reclamând şi sustragerea unor bijuterii din locuinţă“, precizează reprezentanţii IPJ Cluj.

Adolescentul este reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat  în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea luării unei măsuri preventive.

Mai puteţi citi:

Copil de 2 ani, rănit uşor de un conducător auto. Şoferul nu a putut evita impactul

citeste totul despre: