VIDEO Accident rutier grav pe centura Vâlcele-Apahida. Două tiruri şi o maşină au ars în totalitate. Doi şoferi au murit

VIDEO Accident rutier grav pe centura Vâlcele-Apahida. Două tiruri şi o maşină au ars în totalitate. Doi şoferi au murit

Accident pe centura Vâlcele Apahida FOTO: captură video stiridecluj.ro

Un accident rutier şi urmat de un incendiu au avut loc, în jurul orei 14.00, pe centura de est a Clujului, Vâlcele-Apahida. Sunt implicate două autotrenuri şi o maşină. Tirurile şi maşinile au ars in totalitate. Şoferii celor două tiruri au murit, iar conducătorul auto al maşinii a scăpat ca prin minune.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 21.05 Şoferii celor două tiruri sunt cele două persoane decedate, iar conducătorul auto al maşinii a scăpat cu viaţă ca prin minune.

Autovehiculul său şi tirurile au ars în totalitate.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene va reveni mâine cu un comunicat privind detalii despre şoferi.

UPDATE 20.50 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 20.20, la locul producerii accidentului de circulaţie din judeţul Cluj, traficul rutier se desfăşoară alternativ, în ambele direcţii de deplasare, pe banda corespunzătoare sensului de mers Vâlcele-Apahida, sub îndrumarea poliţiei.

UPDATE 18.10 Poliţiştii spun că, până la această oră, nu se ştie de vreo a treia victimă în catastrofa de pe centura Vâlcele-Apahida, însă operaţiunea nu s-a terminat.

UPDATE 16.04 „Eram în coloană şi am văzut cum cele două TIR -uri s-au lovit. Impactul a fost violent, iar cabinele au luat foc. Şoferul din maşina depăşită a reuşit să iasă şi a scăpat nevătămat. Şoferii din cele două TIR -uri au murit pe loc”, a spus, într-un video, un martor la accident, citat de stiridecluj.ro.

UPDATE 15.51 Două victime şi-au fi pierdut viaţa, confirmă şeful pompierilor clujeni, colonelul Lucian Ungur.

UPDATE 15.42  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora 14.40, în judeţul Cluj, circulaţia autovehiculelor este blocată pe ambele sensuri de deplasare ale DN 1N (centura de est a municipiului Cluj) Apahida - Vâlcele, la kilometrul 13 + 250 metri al acestuia, în apropierea localităţii Dezmir, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate un autoturism şi două ansambluri de vehicule formate, fiecare, din câte un autotractor şi-o semiremorcă.

FOTO: captură video stiridecluj.ro

Din primele informaţii reiese că în urma producerii acestui eveniment autoturismul şi cele două ansambluri de vehicule s-au aprins şi au ars în totalitate, iar din nefericire, toţi cei trei conducători auto au rămas încarceraţi în vehiculele pe care le pilotau.

Tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona accidentului le recomandăm să aştepte în coloană, iar când traficul se va relua, să circule cu atenţie sporită şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor.

FOTO: citynews.ro

Un accident rutier urmat de un incendiu a avut loc în jurul orei 14.15 pe centura Vâlcele-Apahida. Sunt implicate două autotrenuri şi o maşină. Se intervine cu trei autospeciale şi două maşini SMURD. Momentan nu se ştie numărul victimelor, nici starea lor de sănătate.

Pompierii spun că maşina şi unul dintre tiruri au ars în întregime. Poliţiştii spun că se ştie că sunt persoane încarcerate. „Nu ştim încă câte victime sunt“, afirmă Carmen Jucan de la Biroul de Presă al IPJ Cluj.

 

Mai puteţi citi:

Fiul unui poliţist din Vaslui, în vârstă de 16 ani, a provocat un accident după ce a sustras maşina tatălui său

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: