Accident mortal pe Autostrada Transilvania. Un bărbat a murit după ce a căzut în gol de pe un pod

Accident mortal pe Autostrada Transilvania. Un bărbat a murit după ce a căzut în gol de pe un pod

FOTO: Arhivă Adevărul

Un bărbat din judeţul Bihor, a decedat sâmbătă, 13 octombrie, în jurul orei 04.50, după ce a căzut în gol de pe un pod de la 12 metri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj (ISU), accidentul a avut loc între cele două sensuri de mers ale Autostrăzii Transilvania, în apropierea comunei Sănduleşti. Victima, un şofer de 44 de ani din judeţul Bihor, ar fi avut probleme cu autoturismul şi a încercat să le remedieze, fără succes. 
 
„Potrivit primelor informaţii, un conducător auto a rămas cu maşina defectă pe Autostrada Transilvania, pe sensul Gilău - Turda, în zona localităţii Sănduleşti. Au fost trimişi în zonă cei de la Administraţia Drumurilor, care s-au deplasat pe sensul Turda - Gilău pentru a-l ajuta la semnalizarea remorcii. Şoferul a intenţionat să treacă de pe un sens pe altul, moment în care a alunecat şi a căzut în gol sub viaduct, între cele două sensuri fiind un spaţiu gol. Tragicul eveniment a avut loc sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 04.50, când vizibilitatea era redusă”, susţin reprezentanţii ISU Cluj.  
citeste totul despre: