A încercat să-şi şantajeze fosta iubită cu poze compromiţătoare, dar a ajuns după gratii

A încercat să-şi şantajeze fosta iubită cu poze compromiţătoare, dar a ajuns după gratii

Bărbatul acuzat de şantaj a fost prins în flagrant delict. FOTO: Arhivă Ardevărul

Un bărbat din apropierea Dejului a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant în timp ce-şi şantaja fosta iubită. El avea poze compromiţătoare cu aceasta şi ar fi ameninţat-o că le va face publice dacă nu îi oferă 5.000 de euro.

La data de 27 decembrie, ora 10.00, Poliţia Municipiului Dej a fost sesizată în scris, de o tânără, de 28 de ani, din comuna Mica, judeţul Cluj, cu privire la faptul că fostul său prieten, de 36 de ani, din aceeaşi localitate, i-ar fi solicitat o sumă de bani, cu o zi înainte, pentru a nu publica pe o reţea de socializare fotografii indecente cu aceasta. 
 
Întrucât femeia a refuzat iniţial să îi dea bani ceruţi, acesta ar fi publicat fotografiile nud, ulterior au fost şterse. Apoi, bărbatul ar fi contactat-o din nou, solicitându-i 5.000 de euro cu ameninţarea că va posta încă 30 de fotografii pe reţeaua de socializare. 
 
„Astfel, în cursul serii de 27 decembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Dej, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a celui în cauză, care intenţiona să primească de la victimă suma de bani solicitată, într-un loc public”, au informat reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
Dovezile existente au dus la reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului care va fi cercetat sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi violare a vieţii private, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările