A furat veselă, haine, covoare şi telefoane mobile în valoare de peste 6.000 de lei. Procurorii din Cluj l-au băgat după gratii pentru 30 de zile

A furat veselă, haine, covoare şi telefoane mobile în valoare de peste 6.000 de lei. Procurorii din Cluj l-au băgat după gratii pentru 30 de zile

Bărbatul a furat veselă, telefoane mobile şi covoare în valoare de 6.000 de lei

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Turda, a fost arestat preventiv după ce poliţiştii au probat că acesta furase veselă, covoare, telefoane mobile, haine în valoare de peste 6.000 de lei, adică aproximativ 1.300 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale din Turda au făcut, joi, 7 septembrie, percheziţii în două spaţii ca să probeze că un bărbat de 35 de ani furase mai multe obiecte din locuinţe din august 2016 şi până în martie anul acesta.

Au fost ridicate bunuri şi bani, în privinţa cărora există suspiciunea că rezultă din comiterea de infracţiuni sau că ar fi fost folosite la săvârşirea lor. Din cercetări a reieşit că, cel în cauză, un bărbat, de 35 de ani, din Turda, în perioada august 2016 -  martie 2017, ar fi comis patru furturi din locuinţe de pe raza municipiului Turda şi din autovehicule. Acesta ar fi sustras obiecte de îmbrăcăminte, veselă, covoare, telefoane mobile, staţie de emisie-recepţie, etc., cauzând un prejudiciu total de peste 6.000 de lei, în prezent reuşindu-se recuperarea acestuia în proporţie de circa 40%, precizează reprezentanţii IPJ Cluj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi magistraţii au dispus ca acesta să fie cercetat în stare de arest preventiv.

Mai puteţi citi:

Droguri de mare risc trimise prin colet din Spania. Tânărul care le-a ridicat a ajuns în arest preventiv

citeste totul despre: