A doua noapte de Untold cu distracţie maximă. „Aproape 100.000 de oameni, mulţi veniţi din peste 100 de ţări” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fani din peste 100 de ţări au venit la Cluj pentru Untold.
Fani din peste 100 de ţări au venit la Cluj pentru Untold.

A doua noapte din experienţa Untold, festivalul care are loc la Cluj, între 4 şi 7 august, a fost una memorabilă, trăită la superlativ de cei peste 90.000 de participanţi veniţi din peste 100 de ţări ale lumii.

Unul dintre cele mai aşteptate momente de pe mainstage a fost show-ul live al rapper-ului american G-Eazy, care le-a mulţumit fanilor pentru modul în care a fost primit pe Cluj Arena. ,,Sunteţi cel mai grozav public din lume! Sunt atât de departe de casa mea, dar să fiu aici, acum, este o binecuvântare. Cu voi alături sunt acasă!”

Cu un show live în care a inclus piese din cel mai recent album intitulat ,,This Things Happen Too” sau producţiile cu care rapper-ul a ajuns în toate clasamentele lumii, G-Eazy a prezentat, în exclusivitate pentru fanii festivalului Untold, o piesă nouă, nelansată. Artistul american a fost extrem de emoţionat de reacţia publicului, care a cântat alături de el şi a coborât în mijlocul celor aflaţi pe Cluj-Arena unde a făcut o baie de mulţime.

,,I love you! I love you! I love you! You are the best crowd in the world!” au fost cuvintele lui G-Eazy pentru fani. Maestrul stilului ,,future house”, olandezul Don Diablo, a fost energie pură de la prima până la ultima măsură. Cu un DJ set de aproape două ore, pregătit special pentru cea de-a şaptea ediţie din magia Untold, Don Diablo şi-a salutat fanii în limba română: ,,Bună seara, România!” şi a continuat prin a spune: ,,E minunat să fiu acasă în această seară. Untold mi-a fost dor de tine!”

De la piese clasice, versiuni remix ori piese incluse în noul său album, „Forever”, fiecare moment din live-ul olandezului a generat o euforie uriaşă. Don Diablo, care ocupă locul 7 în Top 100 DJ Mag, a făcut un cadou fanilor Untold o producţie nouă, nelansată, a dansat alături de ei şi a purtat pe umeri drapelul României.Creatorii Untold au pregătit momente speciale, în premieră, pentru toate cele patru zile magice de festival. Germanul Paul Kalkbrenner a ajuns pentru prima dată pe mainstage, iar show-ul său live a oferit fanilor festivalului o călătorie plină de emoţie prin cultura techno underground. 

Show după miezul nopţii

Toată lumea a cântat pe Cluj-Arena în momentul în care Kalbrenner a inclus în live set-ul său o producţie iconică, ,,Sky and Sand”. A fost un moment autentic de bucurie şi pentru DJ-ul german, dar si pentru zecile de mii de oameni aflaţi la mainstage. La finalul show-ului, Paul Kalkbrenner a făcut o reverenţă în faţa fanilor Untold.

Un ,,crowd control” dus la nivelul următor, aşa poate fi descris DJ set-ul fraţilor Thivaios aka Dimitri Vegas & Like Mike de la cea de-a şaptea ediţie a festivalului Untold. ,,Aţi rămas cel mai grozav public din lume. Ne-a fost tare dor de voi. Anul trecut nu am reuşit să fim împreună, dar pentru că sunteţi acum, aici, vă mulţumim!”, a spus Dimitri Vegas. 

Cel mai aşteptat moment al noţii

Cel mai aşteptat moment din live-ul celor doi DJ a fost celebrul ,,crowd control”, dar la această ediţie a festivalului Untold, Dimitri Vegas & Like Mike au încercat ceva nou, un crowd control în care publicul s-a mişcat opt paşi în spate şi opt paşi în faţă. A fost un moment de conexiune intensă între fanii festivalului şi cei doi DJ care se află în Top 5 cei mai buni DJ ai lumii, conform DJ Mag Top 100. Finalul set-ului a fost unul surprinzător, cei doi au întrebat: ,,What do you want?” iar zecile de mii de voci de la mainstage au răspuns: ,,One last track!” 

Dimitri Vegas&i Like Mike şi-au încheiat live-ul cu emoţia adusă de o piesă clasică ,,Sweet Caroline”. Olandezul Chico Rose, producătorul/DJ-ul American Gryffin, Bassjackers, Dirty Nano şi Damian & Brothers au făcut parte din line-up-ul de mainstage pentru cea de-a doua zi a poveştii magice Untold. 

Amelie Lens, în formă de zile mari la scena Galaxy

Scenele secundare ale festivalului UNTOLD au fost oferit mix-ul perfect de stiluri muzicale

Templul techno, scena Galaxy, a fost gazdă pentru cele mai mari nume din cultura underground: legenda Richie Hawtin, alături de artista hard-techno Amelie Lens, Anfisa Letyago, germanul Marcel Flenger care a fost invitat în premieră la UNTOLD şi Maceo Plex. 

Ca de fiecare dată, cele mai cunoscute nume din trap, hip-hop, drum’n’bass sau dubstep au adunat mii de fani la scena Alchemy. În cea de-a doua zi a festivalului Untold a fost creată o atmosferă magică la Alchemy, scenă care a fost gazdă pentru: DJ Snow & MC Agent, Aqila Atak, Albert NbN, Rava, Azteca, Nane, Deliric X Silent Strike sau britanicul Subfocus într-o sesiune b2b cu Wilkinson.

În această seară mainstage-ul îşi va deschide porţile pentru cea de-a treia zi a experienţei Untold cu: Almud, Kungs, B.U.G Mafia, Major Lazer Soundsystem, Kygo, David Guetta, Alok şi Oliver Heldens. Fanii pot intra în festival începând cu ora 14:00. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Peste 85.000 de fani în prima seară de Untold. „Există un singur cuvânt: epic!” VIDEO

Mii de angajaţi MAI şi agenţi de securitate privaţi se vor asigura că toţi participanţii sunt în siguranţă la UNTOLD

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite