„Şomeri“ de lux de la Hollywood. Patru nume mari care nu se mai regăsesc în ultimul timp pe listele unor producţii importante

„Şomeri“ de lux de la Hollywood. Patru nume mari care nu se mai regăsesc în ultimul timp pe listele unor producţii importante

Jessica Alba s-a concentrat pe afacerea sa în ultimii ani, în detrimentul carierei FOTO: freestockphotos.biz

Au devenit celebri, au câştigat zeci de milioane de dolari şi şi-au făcut o mulţime de fani, dar în ultimul timp nu mai sunt la mare căutare. Este cazul unor actori faimoşi, care au ajuns să „şomeze” în ultimii anii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu există cinefil care să nu şi-l amintească pe puştiul Macaulay Culkin (foto, jos), care a intrat în lumina reflectoarelor pe când era doar un băieţel cu rolul său memorabil din „Singur acasă”. Deşi avea în faţă o carieră extrem de promiţătoare, Cullin nu a reuşit să profite de capitalul de simpatie acumulat şi s-a stins rapid.
 
 
Deşi a apărut în mai multe filme şi seriale, simpaticul actor a dezamăgit mai mult. Iar cariera sa a intrat rapid pe o pantă descendentă, după ultimul mare succes cu „Singur acasă 2”, film apărut în 1992. Doi ani mai târziu, Macaulay Culkin a fost nominalizat în trei rânduri pentru „Zmeura de aur”, premiu care se acordă celui mai slab actor dintr-un rol principal. De atunci, el a apărut în numeroase filme şi seriale, însă niciunul de succes.
 
Şi sex simbolul anilor 90, Demi Moore (foto, jos) a intrat într-un con de umbră accentuat în ultimii ani. Actriţa a ţinut în ultimul timp capul de afiş mai mult cu eşecurile din viaţa sa amoroasă, iar gloria şi celebritatea acumulate s-au risipit trepat. Actriţa ajunsă între timp la 57 de ani şi-a încercat succesul şi ca regizor, producător sau compozitor, fără reuşite notabile. 
 
 
Taylor Lautner a devenit un adevărat star graţie prestaţiilor sale din saga „Twilight”, însă succesul său acea să fie trecător.  Anul 2010 a fost de departe cel mai prolific pentru el. În acel a fost clasat de revista Glamour pe locul al doilea în lista „Cei mai sexy 50 de bărbaţi din 2010”, iar revista People l-a inclus pe locul al patrulea în lista „Cele mai uimitoare corpuri”. Tot în acelaşi an, Lautner (foto, jos) a fost cel mai bine plătit actor adolescent de la Hollywood. Ulterior, Lautner a intrat în picaj şi chiar dacă a mai primit roluri, nu a mai avut şansa să revină în top.
 
 
Jessica Alba a devenit un star la Hollywood şi a cucerit în special inimile adolescenţilor şi a reuşit să se facă remarcată în Dark Angel, când a şi fost nominalizată şa Globurile de Aur. Puţin mai târziu, Jessica (foto, jos) a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume de revista FHM „Cea mai sexy femeie din lume”.
 
 
 
Treptat, frumoasa actriţă a preferat să se dedice companiei sale, „The Honest Company”. A pariat pe un cal câştigător ţinând cont că a avut în 2016 vânzări de 250 de milioane, iar în anul următor compania sa wellness a fost evaluată la peste un miliard de dolari. „The Honest Company” a avut un succes remarcabil pe pieţele din SUA şi Canada, iar din 2019 a pătruns şi în Europa de Vest. În schimb, Jessica Alba şi-a pierdut din strălucire, iar cariera sa a marcat în ultimii ani un declin accentuat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: