Şofer omorât în “comuna-Nokia”

Un bărbat din Cluj-Napoca şi-a pierdut viaţa într-un accident petrecut pe raza comunei Jucu, iar alte două persoane au fost rănite şi transportate la spital. Accidentul a fost provocat de un ;ofer din Voluntari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un şofer din Cluj-Napoca, în vârstă de 33 de ani, şi-a pierdut viaţa astăzi, în jurul amiezii, într-un accident produs în comuna Nokia, după ce un alt şofer a intrat într-o depăşire neregulamentară.

Accidentul s-a produs astăzi, la ora 12.55, oe DN1C, în dreptul localităţii Jucu, şi a fost provocat de Cristinel P., de 37 de ani, din comuna Voluntari, judeţul Ilfov. Acesta se deplasa dinspre Gherla îbnspre CluJ-Napoca, intrând într-o depăşire neregulamentară  a unui autoturism care era angajat în efectuarea unui viraj spre stânga. Impactul dintre cele două autotturisme a fost atât de puternic, încât şoferul din Cluj-Napoca, Răzvan Gabriel V., a decedat în urma leziunilor suferite.

De asemenea, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului şi o pasageră din acelaşi autoturism au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la UPU 1din Cluj-Napoca pentru acordarea îngrijirilor medicale. 
 În prezent, circulaţia pe DN1C, la locul producerii accidentului, se desfăşoară alternativ pe un singur fir, potrivit unui comunicat al IPJ Cluj.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările