Şoferul de BMW care a spulberat o bătrână şi a accelerat cu cadavrul pe capotă. Ce au decis judecătorii în cazul infractorului

Şoferul de BMW care a spulberat o bătrână şi a accelerat cu cadavrul pe capotă. Ce au decis judecătorii în cazul infractorului

Lorant Kudor Duka va petrece doi ani şi 11 luni după gratii. FOTO: ziarulclujean.ro

Judecătorii Curţii de Apel Cluj l-au condamnat definitiv pe Lorant Kudor Duka, un tânăr de 24 de ani care a ucis o femeie intrând cu maşina pe contrasens. Accidentul a avut loc la Huedin, în data de 27 aprilie 2017.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii au adunat probe şi au obţinut declaraţii din partea unor martori care au susţinut că tânărul ar fi circulat cu viteză cu un BMW X5 cu numere de Anglia şi că ar fi intrat şi pe contrasens.

El a lovit mortal o femeie de 75 de ani şi a dus-o peste 300 de metri pe capotă, până la marginea oraşului Huedin. Şoferul nu a coborât nici măcar atunci să vadă care e starea victimei şi a încercat să se debaraseze de corpul femeii prin câteva manevre.
 
Lorant a fost acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul înmatriculat în alt stat fără drept de circulaţie în România şi fără asigurare, însă a fost aproape să scape fără să facă nicio zi de închisoare. 
 
Pe 19 septembrie, judecătorii din Huedin au considerat că în acest caz nu se impune o pedeapsă cu executare şi l-au condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare şi 10 zile de muncă în folosul comunităţii. 
 
Potrivit informaţiilor apărute în ziarulclujean.ro, procurorul Adrian Drăgan a făcut apel, iar cazul a fost rejudecat pe 4 decembrie.

Judecătorii Curţii de Apel Cluj au schimbat decizia Judecătoriei Huedin şi l-au condamnat pe Lorant Kudor Duka la 2 ani şi 11 luni de închisoare cu executare.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările