Îşi ţineau maşinile pe trotuar ca să-şi amenajeze o cramă pe sub mai multe garaje. Descoperire incredibilă la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria a demarat operaţiunea de demolare a garajelor.
Primăria a demarat operaţiunea de demolare a garajelor.

Primăria Cluj-Napoca a demarat o amplă acţiune de demolare a garajelor inestetice din tablă în cartierul clujean Gheorgeni. Foarte mulţi proprietari îşi ţineau maşinile pe trotuar, iar garajele erau folosit în tot felul de alte scopuri.

Supărare mare la clujenii care au rămas fără garajele inestetice din tablă în cartierul Gheorgheni. În unele cazuri, supărarea nu a fost cauzată de faptul că nu unde să-şi parcheze maşinile, ci din motive cu totul străine de autoturism. 

„Am avut şi surprize în care am găsit cramă în dedesubtul garajelor care comunica cu celelalte garaje. Am găsit cramă, am găsit afumători făcute în garaj. Cramă care comunica cu vecinii dintr-o parte şi alta. În cartierul Gheorghieni am găsit acest lucru”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea, în emisiunea Servus, Cluj! de pe Citynews.ro.

„Nu am mai găsit vinul acolo dar în cazul respectiv am umplut respectiva cramă, am făcut lucrările de tasare şi am acoperit ce a fost acolo… Românii au fost foarte inventivi în aceşti 25 de ani cât au folosit garajele”, a mai spus edilul.  

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite