Zilele Municipiului, marcate în luna septembrie. Călărăşenii pot trimite propuneri pentru titlul de cetăţean de onoare

Zilele Municipiului, marcate în luna septembrie. Călărăşenii pot trimite propuneri pentru titlul de cetăţean de onoare

Primăria aştepată propuneri de la călărăşeni FOTO Adevărul

Autorităţile locale au început pregătirile pentru Zilele Municipiului Călăraşi, manifestare care ava avea loc în penultimul week-end din septembrie, pentru aniversarea atestării documentare a oraşului de pe malul Borcei. Călărăşenii vor avea parte de trei zile de manifestări culturale, sportive şi numeroase activităţi distractive.

 
În acest sen, autorităţile lansează un apel către cetăţeni pentru a veni cu propuneri. "Pentru că an de an, în cadrul Zilelelor Municipiului Călăraşi, se acordă titluri de cetăţean de onoare, ne-am gândit ca anul acesta să primim propuneri din partea dumneavoastră în acest sens. Călărăşeni care au făcut sau fac cinste, prin activitatea lor, în ţară sau în străinătate, municipiului Călăraşi, pot deveni cetăţeni de onoare! Noi vrem să îi cunoaştem, să le aflăm poveştile şi să facem propuneri Consiliului Local Călăraşi. Fiţi partenerii noştri în acest proiect!", au anunţat autorităţile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările