Zeci de utilaje au acţionat pe drumurile din Bărăgan pentru curăţarea zăpezii

Zeci de utilaje au acţionat pe drumurile din Bărăgan pentru curăţarea zăpezii

Maşinile de deszăpezire au acţionat non stop FOTO Adevărul

În perioada 15 decembrie, ora 17.00 – 16 decembrie, ora 05.30, drumarii de la CNAIR au acţionat pentru a menţine practicabilă, în condiţii de siguranţă, reţeaua rutieră din ţară cu 1.113 utilaje şi au răspandit aproximativ 9.876 tone material antiderapant.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Direcţia Regională Constanţa a acţionat pe drumurile din Bărăgan şi pe A2 cu 60 autoutilaje, fiind răspândite 147 tone material antiderapant.
 
"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR", au nunţat reprezentanţii CNAIR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările