Zeci de trenuri de marfă, verificate de poliţişti. Au fost aplicate 200 de amenzi

Zeci de trenuri de marfă, verificate de poliţişti. Au fost aplicate 200 de amenzi

Zeci de trenuri de marfă au fost controlate de poliţişti FOTO Adevărul

Poliţiştii de la transporturi au derulat o acţiune, pe parcursul unei zile, pentru siguranţa transporturilor pe cale ferată, fiind verificate trenuri de marfă şi controlate magazii de piese de schimb, depouri şi revizii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 19 februarie, poliţiştii de la transporturi, sprijiniţi de angajaţi feroviari, au acţionat pentru prevenirea furturilor din vagoanele de mărfuri şi de componente de la mijloacele de material rulant, fiind verificate 97 de trenuri de marfă în staţiile de cale ferată şi 45 în triaje.
 
Pe durata activităţilor, poliţiştii au întocmit 5 dosare penale, în care sunt cercetate 5 persoane şi au aplicat aproape 200 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 81.240 de lei. De asemenea, au fost verificate 170 de mijloace de material rulant în depouri, revizii, parcuri reci, precum şi în linie curentă şi au fost efectuate controale la 26 de magazii de piese de schimb.
 
Totodată, poliţiştii au efectuat verificări şi la 164 de unităţi care au ca obiect de activitate colectarea de deşeuri de metale feroase şi neferoase, fiind recuperate 10.038 de kilograme de metal şi la 79 de firme de pază care asigură securitatea în sistemul transporturilor feroviare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: