Zeci de permise, reţinute de poliţişti pentru abateri în trafic în ultimele 7 zile

Zeci de permise, reţinute de poliţişti pentru abateri în trafic în ultimele 7 zile

Şoferii care au comis abateri au fost sancţionaţi FOTO Adevărul

Acţiunile pentru siguranţa comunităţii din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 9 persoane, precum şi dispunerea a 12 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 50 de conducători auto au rămas fără permis.

 
În săptămâna 10 – 16 februarie, peste 400 de poliţişti au acţionat la nivelul judeţului Călăraşi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
 
Au fost organizate 9 acţiuni şi s-a intervenit la 362 de evenimente, dintre care 346 au fost sesizate prin 112. Ca urmare a activităţilor, au fost constatate peste 80 de infracţiuni, 9 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 12 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 714 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 335.000 de lei, fiind confiscate bunuri în valoare de 60.000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 10 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 53 permise de conducere şi retrase 14 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: