Zeci de percheziţii la suspecţi de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor. Prejudiciul se ridică la 3,2 milioane de lei

Zeci de percheziţii la suspecţi de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor. Prejudiciul se ridică la 3,2 milioane de lei

Poliţia va pune în aplicare mai multe mandate de aducere FOTO Adevărul

Poliţiştii din Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează 13 percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale, bănuite de cauzarea unui prejudiciu de peste 3.200.000 de lei, prin evaziune fiscală în domeniul construcţiilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 14 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigarea  Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează 13 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Argeş, Mureş, Neamţ, Arad, Călăraşi şi pe raza municipiului Bucureşti, la locuinţele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale, bănuite de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor.
 
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2010 - 2012, cei în cauză ar fi înregistrat în evidenţa fiscală şi declarat organelor fiscale achiziţii fictive de bunuri şi servicii, cu scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului prin activitatea infracţională este de peste 3.200.000 de lei. 15 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, pentru audieri.
 
La acţiune participă poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Mureş, Neamţ, Arad, Călăraşi şi de la Poliţia Sectorului 2 Bucureşti.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările