Zeci de angajatori, verificaţi de inspectorii ITM în perioada 1-5 octombrie

Zeci de angajatori, verificaţi de inspectorii ITM în perioada 1-5 octombrie

Angajatorii care au încălcat legea au fost sancţionaţi FOTO Adevărul

Peste 30 de angajatori au fost verificaţi de inspectorii ITM Călăraşi, în săptămâna 1 – 5 octombrie. Autorităţile au efectuat controale în mai multe domenii de activitate, printre care: comerţ, agricultură, coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare, fabricarea mobilei, activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice, activităţi sportive, transporturi, silozuri, prelucrarea cărnii.

Ştiri pe aceeaşi temă


Astfel, inspectorii de muncă din cadrul compartimentului relaţii de muncă au verificat 17 angajatori, 2 au fost sancţionaţi, s-au aplicat amenzi în valoare de 1.000 de lei şi au fost dispuse 22 de măsuri cu termene precise de rezolvare. Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului securitate şi sănătate în muncă au efectuat 14 controale, 13 angajatori au fost sancţionaţi, au fost aplicate 22 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 22 de măsuri cu termene precise de rezolvare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările