Zeci de angajatori, verificaţi de inspectorii ITM. Doi dintre ei au fost amendaţi cu 20.000 de lei

Zeci de angajatori, verificaţi de inspectorii ITM. Doi dintre ei au fost amendaţi cu 20.000 de lei

Zeci de angajatori au fost controlaţi FOTO Adevărul

În ultima săptămînă, nispectorii de muncă au verificat 22 de angajatori din Călăraşi, dintre care 2 au fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 20.000 de lei

 
 În săptămâna 1-5 iulie, ITM Călăraşi a efectuat controale in urmatoarele domenii de activitate: agricultură, comerţ, construcţii, transporturi, confecţii textile, baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor, activităţi ale muzeelor, fabricarea de mobilă, prelucrarea datelor şi administrarea paginilor de web, coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare, alte domenii de activitate.
 
Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului relaţii de muncă au verificat 22 de angajatori, 2 au fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 20.000 de lei. Au fost dispuse 8 măsuri cu termene precise de rezolvare. Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului securitate şi sănătate în muncă au efectuat 13 controale, 13 angajatori au fost sancţionaţi, şi au fost aplicate 34 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 34 de măsuri cu termene precise de rezolvare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: