Vitezomanii, traşi pe dreapta: 11 şoferi au rămas fără permis la Olteniţa. Amenzi de 35.000 lei pentru nereguli în trafic

Vitezomanii, traşi pe dreapta: 11 şoferi au rămas fără permis la Olteniţa. Amenzi de 35.000 lei pentru nereguli în trafic

Poliţia Rutieră i-a sancţionat pe cei prinşi încălcând legea FOTO Adevărul

Şoferii care au fost prinşi încălcând normele rutiere au fost traşi pe dreapta de poliţiti, în cadrul unei razii care a avut loc în perioada 27 - 28 iunie, pe raza municipiului Olteniţa.

Ştiri pe aceeaşi temă


Oamenii legii au ieşit la „vânătoare” pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi combaterea nerespectării normelor privind circulaţia pe drumurile publice. O atenţie deosebită a fost acordată zonelor cu potenţial de risc rutier, precum şi celor în care au fost înregistrate evenimente rutiere. Astfel, pentru nerespectarea normelor care reglementează circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii au aplicat 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 35.000 lei.

Conform legii, în 11 cazuri şoferilor le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile, aceştia fiind depistaţi conducând pe drumurile publice fără respectarea normelor legale în vigoare. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.


Vă recomandăm şi:

Accident de motocicletă pe şoseaua Chiciului. Cum a ucis pe loc doi tineri teribilişti viteza excesivă

Cu permisul suspendat din 2014, s-a urcat la volan şi a provocat un accident

Accident pe DN3 Bucureşti-Călăraşi cu două victime. O maşină scăpată de sub control s-a înfipt într-un copac

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: