VIDEO Zeci de localităţi, cu 44.000 de locuitori, în beznă. Două drumuri au fost închise de viscolul puternic

VIDEO Zeci de localităţi, cu 44.000 de locuitori, în beznă. Două drumuri au fost închise de viscolul puternic

Zeci de copaci au puşi la pământ de vântul puternic FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Din cauza viscolului puternic, în judeţul Călăraşi sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică 41 de localităţi, cu aproximativ 44.000 de abonaţi.Două drumuri naţionale au fost închise.

Începând cu ora 22.30, în judeţul Călăraşi, au fost închise: DN 3 segment Fundulea -Canton Călăraşi şi DN 21 Călăraşi- Slobozia, închis în totalitate.
 
Conform ISU Călăraşi, se lucrează cu toate echipele pe partea de energie electrică pentru remediere şi se semnalează probleme în intervenţie din cauza vântului foarte puternic. S-au întreprins acţiuni de salvare/evacuare persoane în localitatea Podul Pitarului, unde 4 persoane au fost salvate din lac după ce au rpmas izolate pe i insuliţă. Până la această oră, echipajele ISU Călăraşi au intervenit la 34 de misiuni, 7 incendii, 16 intervenţii SMURD, 11 degajari copaci rupţi de viscol, dar şi alte elemente desprinse din acoperişuri.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: