VIDEO „Traume ireparabile”, o campanie de prevenire a accidentelor produse pe trecerile de pietoni

VIDEO „Traume ireparabile”, o campanie de prevenire a accidentelor produse pe trecerile de pietoni

Accidentele provocare de neacordarea de prioritate la trecerile de pietoni sunt tot mai dese FOTO Adevărul

Poliţia Română şi Mercury 360 au lansat campania de prevenire rutieră „TRAUME IREPARABILE”, care urmăreşte reducerea evenimentelor rutiere produse din cauza neacordării priorităţii de trecere pietonilor de către conducătorii de vehicule.

 
 
Poliţia Română, împreună cu agenţia de publicitate Mercury 360, au iniţiat campania de informare şi de prevenire „Traume ireparabile”. Proiectul are ca obiectiv prevenirea accidentelor rutiere, prin informarea şoferilor şi a celorlalţi participanţi la traficul rutier cu privire la consecinţele neacordării priorităţii de trecere pietonilor.
 
Clipul video pentru promovarea mesajului a fost realizat cu ajutorul victimelor unor evenimente rutiere, astfel încât conducătorii de vehicule să conştientizeze că pietonii sunt vulnerabili, iar riscurile la care îi expun în cazul unui accident sunt foarte mari. În timp ce maşinile se repară şi merg mai departe, de cele mai multe ori, persoanele accidentate suferă traume fizice şi psihice greu sau imposibil de depăşit.
 
Campania a fost lansată joi, 17 octombrie 2019, în Bucureşti. Şoferii au putut viziona clipul campaniei şi au putut vorbi cu o victimă a unui accident rutier.
 
Clipul de promovare va fi urmat de o serie de testimoniale video realizate cu ajutorul AVAC (Asociaţia Victimelor Accidentelor de Circulaţie), în care mai multe victime ale accidentelor rutiere povestesc despre procesul dificil de recuperare şi efectele ireversibile ale traumelor suferite.
 
Conform IGPR, în primele 9 luni ale anului 2019, s-au produs 464 de accidente rutiere pe fondul neacordării de prioritate pietonilor, în urma cărora 58 de persoane au decedat, iar alte 412 au fost rănite grav.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: