VIDEO Supărat că l-a părăsit soţia, un bărbat a ameninţat că se aruncă în gol de la 30 de metri. Pompierii i-au salvat viaţa

VIDEO Supărat că l-a părăsit soţia, un bărbat a ameninţat că se aruncă în gol de la 30 de metri. Pompierii i-au salvat viaţa

Bărbatul a fost transportat la spital FOTO Adevărul

Supărat pe soţie care a plecat de acasă împreună cu cei doi copii, un bărbat, în vârstă de 52, de ani, a ameninţat că se sinucide. Acesta a ameninţat că se aruncă în gol de pe un panou publicitar, de la o înălţime de 30 de metri, amplasat în faţa magazinului de bricolaj din Călăraşi.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Călăraşi, plt.adj. Ovidiu Tătăranu, intervenţia a fost una dificilă, dar care a avut un final fericit. Bărbatul a fost dat jos la scurt timp, în urma negocierilor cu Poliţia, fără să fie rănit. La faţa locului, salvatorii au mobilizat un echipaj SMURD cu 6 subofiţeri, o maşină de intervenţie cu o autoscară mecanică şi o saltea gonflabilă. Totodată, în uma apelului de la 112, la faţa locului a ajuns şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Călăraşi.

Surse din cadrul IPJ Călăraşi spun că bărbatul a fost cooperant şi a coborât în scurt timp de pe panoul publicitar. El a povestit mâhnit anchetatorilor că soţia l-a părăşit, acesta fiind motivul care l-a determinat să încheie socotelile cu viaţa. Aceleaşi surse susţin că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost transportta la spital pentru investigaţii şi urmează să fie sancţionat de către oamenii legii pentru intenţia sa de a comite un gest necugetat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: